گرم کردن غذا با مایکروفر، ممنوع!

امروزه با انواع مدل های دستگاه مایکروویو می توان در مدت زمان کمتری عملیات مرتبط با پخت و طبخ غذا های متنوع را انجام داد و این تکنولوژی تا حد زیادی باعث شده است که کمبود وقت موجود در زندگی مدرن، جبران شود اما آیا می توان از این دستگاه استفاده ی چند منظوره ای داشت؟ به طور کلی استفاده درست از مایکروفر و آگاهی داشتن از نحوه ی نگهداری آن  از موارد مهمی است که نه تنها باعث افزایش طول عمر دستگاه می شود، بلکه کیفیت غذا را در بالاترین سطح نگه می دارد و به سلامت شما کمک خواهد کرد؛ پس یک نکته ی مهم در استفاده از ابزارها برای سهولت انجام کارهای روزمره همانند آشپزی این است که هیچ گونه اثر مضری بر سلامتی انسان نداشته باشند.

مایکروفر - مایکروویو - غذا

بسیاری از افراد به دلیل نداشتن وقت و یا آموزش نادرست از چگونگی به کار گیری دستگاه مایکروفر، برای گرم کردن غذای خود از آن استفاده می کنند و این کار ممکن است در مواردی باعث آسیب دیدن دستگاه شده و همچنین سلامت مواد غذایی را نیز به خطر بیندازند. در این مقاله می خواهیم به شما نکاتی را آموزش بدهیم که رعایت آن در زمان استفاده از ماکروفر ضروری بوده و بدون شک به سود مصرف کننده خواهد بود.

دفترچه راهنمای استفاده از مایکروفر را خوانده اید؟

به تمامی خریداران توصیه می شود که پس از خریداری دستگاه مایکرویو از فروشگاه، اولین و مهم ترین کار را حتما انجام بدهند و مطالعه ی دفترچه ی راهنما را فراموش نکنند. در این دفترچه اطلاعاتی در مورد نحوه ی راه اندازی، طرز استفاده و همچنین نگهداری از دستگاه نوشته شده است که آگاهی کامل از آن به نفع کاربر می باشد. بسیاری از افراد قبلا از این وسیله برای گرم کردن غذا یا پختن انواع خوراکی ها استفاده کرده اند، اما باز هم توصیه می کنیم که اگر مدل جدید از مایکروفر راه خریداری کرده اید، حتما دفترچه را بررسی کنید؛ زیرا قطعا شامل اطلاعات جدید برای شما خواهد بود.

مایکروفر،مایکروویو

چرا مواد خوراکی و غذاها را در مایکروفر گرم نکنید؟

این دستگاه با توجه به ساختاری که دارد، برای گرم کردن برخی مواد غذایی مناسب نمی باشد. در واقع گرم شدن آن مواد به دلیل درست پخته نشدن به رشد باکتری ها کمک می کند و برای سلامت انسان مضر می باشد. در ادامه برخی از مواد غذایی که بهتر است به منظور پختن یا گرم شدن در مایکرویو قرار نگیرند، ذکر شده اند:

  1. تخم مرغ را در مایکروفر گرم و یا آبپز نکنید. دلیل این موضوع تبخیر شدن رطوبت داخل تخم مرغ می باشد که باعث ایجاد بخار آب خواهد شد و ممکن است تخم مرغ در داخل دستگاه منفجر شود؛ بنابراین با توجه به مناسب نبودن ساختار این دستگاه برای گرم کردن این ماده ی غذایی بهتر است که شما تخم مرغ را با استفاده از روش های دیگری آبپز کنید.
  2. مواد پروتیینی فرآوری شده به دلیل اینکه در کارخانه ها برای افزایش ماندگاری و کیفیت آن ها از مواد شیمیایی استفاده می شود، در زمان گرم شدن و یا پخته شدن در مایکروفر آن مواد به شکل های مختلفی آزاد خواهند شد و برای سلامت انسان مضرر هستند؛ بنابراین بهتر است چنین موادی را از این طریق گرم نکنید. برای مواد پروتیینی مانند مرغ و گوشت نیز چنین حالتی (به دلیل کامل پخته نشدن) آن وجود دارد و باعث از بین نرفتن برخی باکتری های موجود در گوشت خواهد شد. شما برای اطمینان بیشتر و حفظ سلامت گوشت و مواد پروتیینی لازم است که آن ها را به صورت کامل از طریق روش های سنتی و مرسوم بپزید.
  3. سبزیجات و برنج : بهترین و سالم ترین روش برای پختن سبزیجات بخار پز کردن آن ها است. اگر بخواهید از دستگاه مایکروفر برای این کار استفاده کنید، ویتامین ها و مواد مفید موجود در این مواد به موادی مضر و سرطان زا تبدیل خواهد شد. همچنین برای پختن و گرم کردن برنج نیز استفاده از مایکروویو پیشنهاد نمی شود؛ به دلیل اینکه درست پخته نشدن ممکن است باعث ایجاد مسمومیت و ناراحتی های معده شود.

در آخر اینکه شما عزیزان می توانید جهت تعمیرات انواع برند مایکروفر و مایکروویو از جمله تعمیرات ماکروفر پاناسونیک خود با تعمیرگاه پاناسونیک تک سرویس بعنوان نمایندگی تعمیرات مایکروفر پاناسونیک تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.